Intelligent farming system

Newest bot version, FAQ, important messages, info about license

Re: Intelligent farming system

Postby chey » 01 Jun 2015, 14:49

hi

just started on a new world and started to use ultimate TW bot.

i have no scout and arround 30lc, i added all bonus/bard village range 10, and set ifarmer to send 21lc - range 0-10
i dont check : scout first

but when i start ifarmer, the bot ONLY farm the same village again and again and again, it never switch farm, how to set the bot to farm all bard/bous village one by one?
coz actually as it farm only the same village i get no ressource from farming or like 50-80 ressource par raid.

do i need to check in ifarmer option : As first attack send only scout ?
for the bot to farm correctelly?
chey
 
Posts: 20
Joined: 27 May 2012, 23:02

Re: Intelligent farming system

Postby xbloodpkx » 04 Jun 2015, 9:17

It keeps saying waiting for first report reading end ....... what does that mean?
xbloodpkx
 
Posts: 6
Joined: 03 May 2015, 13:20

Re: Intelligent farming system

Postby chey » 04 Jun 2015, 12:39

so i tested again after i built some scouts, i thought with scout reports, ifarmer can automativelly chose what vllage to farm and auto switch farm, but no, with report or not ifarmer always farm the same village again and again, boring :(
chey
 
Posts: 20
Joined: 27 May 2012, 23:02

Re: Intelligent farming system

Postby Mr.Big » 09 Jun 2015, 2:07

you need to enable report reading in the setup
Mr.Big
 
Posts: 9
Joined: 09 Jan 2015, 18:12

Re: Intelligent farming system

Postby xplorer2016 » 09 Jun 2015, 17:28

It would be great if we could select an entire tribe tab maps.
xplorer2016
 
Posts: 2
Joined: 09 Jun 2015, 17:23

Re: Intelligent farming system

Postby chey » 10 Jun 2015, 18:08

report reading is checked in setting, i followed the 2 tutorial video step by step, but dont work.

the problem is, each time ifarmer need to send lc to farm, my ifarmer interval is 20mn, so each 20mn ifarmer start to send lc in one order.
So example i have 500 lc, i set to send 10lc per farm
i have 150+ farm in radius of 20

first time i start ifarmer it will start sending 10lc to the first 50 farm on the list, ok good. farm 1, farm 2, farm 3, farm 4, etc...
20mn later maybe 30 lc are back home, so it will send 10lc on 3 farms in the same order it send the first time, so send 10lc on farm 1, farm 2, farm 3
20mn later same thing, 30lc at home, so it will send to the farm 1 farm 2 farm 3

and it do this always, so there are 100+ farm ifarmer never send lc.

So when i read report i see, the same village again and again and again

And i can check or not to send scout first, this change nothing, it do exactelly the same thing
chey
 
Posts: 20
Joined: 27 May 2012, 23:02

Re: Intelligent farming system

Postby Drei » 25 Mar 2016, 4:13

THis function is almost working fine. The only problem is that im getting TOO MUCH Cpu usage.
Using only in 21 villages with around 50 targets per village.
Running on a i5 2500k@3.2ghz (4real core) 8gb ram
Any suggestion to fix this?
Thanks
Drei
 
Posts: 2
Joined: 25 Mar 2016, 4:10

Re: Intelligent farming system

Postby Cysvm » 31 Mar 2016, 16:38

Hello

I how can system how not multiple units only send what i write!
I want only send 1 lkav but bot always multiple and send 3 or 5 or 8 or 2 or 1... not only 1!
I how can systeM?? help pls!!
Cysvm
 
Posts: 4
Joined: 02 Mar 2016, 7:37

Previous

Return to News and Informations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests