Intelligent farming system

Newest bot version, FAQ, important messages, info about license

Re: Intelligent farming system

Postby Sitaga » 23 Feb 2015, 6:07

ok, finally got everything configured, but I'm starting to see an error:

Intelligent Farmer - XXXXXXXXXXXXXXXXXXX. Farmed village disabled - (447|630) - Barbarian village. Can not confirm send army. Error message: - No more than 5 attacks may be sent per second
Sitaga
 
Posts: 40
Joined: 15 Mar 2014, 6:37

Re: Intelligent farming system

Postby spartan3223 » 23 Feb 2015, 12:42

How are people getting to use it?

I've been waiting months to try it out :/
spartan3223
 
Posts: 13
Joined: 26 Oct 2014, 23:07

Re: Intelligent farming system

Postby hex4bot » 23 Feb 2015, 12:55

I will add wait timer for it,

You can download it - v1.084b has IFarmer and on ultimatetribalwarsbot.net is tutorial.
contact email: Image
hex4bot
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 12 Dec 2011, 20:26

Re: Intelligent farming system

Postby hex4bot » 23 Feb 2015, 13:13

@Sitaga
Could you run IFarmer with turned on Logs and Business Logs, once bot will produce this message please send me those logs to my email with information about this problem.
Thanks
contact email: Image
hex4bot
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 12 Dec 2011, 20:26

Re: Intelligent farming system

Postby jonas » 23 Feb 2015, 16:29

Doesn't send out attacks.

Log is being filled with these:
2015.02.23 17:28:45.418 → → → Intelligent Farmer - Waiting for first reports reading end
jonas
 
Posts: 49
Joined: 11 Oct 2013, 13:23

Re: Intelligent farming system

Postby Sitaga » 23 Feb 2015, 17:22

@jonas
You need to turn on report reading.
Sitaga
 
Posts: 40
Joined: 15 Mar 2014, 6:37

Re: Intelligent farming system

Postby Sitaga » 23 Feb 2015, 17:27

Can you tell me what happens if my template is set for more troops than the village has available? I would like to set my LC to 250, but many villages don't have that many (because I just used the nuke or its a new village).

Since starting the IFarmer about 10 hours ago, it has sent 15,000 farming runs. *WOWzers*
Sitaga
 
Posts: 40
Joined: 15 Mar 2014, 6:37

Re: Intelligent farming system

Postby jonas » 23 Feb 2015, 17:43

Thanks.

Regarding your problem, I remember him saying in the video it would take all available units.
jonas
 
Posts: 49
Joined: 11 Oct 2013, 13:23

Re: Intelligent farming system

Postby asdf144 » 23 Feb 2015, 18:34

It farms as long as you have enough troops!
asdf144
 
Posts: 60
Joined: 11 Jan 2013, 16:33

Re: Intelligent farming system

Postby Sitaga » 23 Feb 2015, 18:47

Two contradicting answers. I do remember the "all available troops" but I think that was in reference to the wall breaking.
Sitaga
 
Posts: 40
Joined: 15 Mar 2014, 6:37

PreviousNext

Return to News and Informations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron