Intelligent farming system

Newest bot version, FAQ, important messages, info about license

Re: Intelligent farming system

Postby Sitaga » 23 Feb 2015, 18:48

125 million resources today
18500 plunders today
Sitaga
 
Posts: 40
Joined: 15 Mar 2014, 6:37

Re: Intelligent farming system

Postby asdf144 » 23 Feb 2015, 20:18

You have to set different unit package for ram for every village individually.

It doesnt send all available troops btw ;)
asdf144
 
Posts: 60
Joined: 11 Jan 2013, 16:33

Re: Intelligent farming system

Postby hex4bot » 23 Feb 2015, 20:33

if you will set minimal troops package to 10lc, then minimal amout of troops to send is 10lc, i you have less than 10lc in village bot will not send it, but if you have more than 10lc, then bot will see last report and will try to send more troops to cover all scouted resources - but again if you will not have enough troops to cover all resources bot will send all you have(lets say you have 89lc, to cover all resources bot need 1000lc, then bot will count it like this: 10lc +10lc .... + 10lc = 80lc will be send)
contact email: Image
hex4bot
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 12 Dec 2011, 20:26

Re: Intelligent farming system

Postby Sitaga » 24 Feb 2015, 4:58

I believe the attack count has slowed down drastically. I think initially it was just sending a bunch of tiny commands and then doubling has it found more resources.

The bot also destroyed over 4k wall levels today. Insane the amount of troops I will stop killing now :)
Sitaga
 
Posts: 40
Joined: 15 Mar 2014, 6:37

Re: Intelligent farming system

Postby BOB » 28 Feb 2015, 12:46

does not work
I do everything like in the video , but does not send the troops :(
BOB
 
Posts: 6
Joined: 30 Jan 2015, 9:50

Re: Intelligent farming system

Postby Senpai » 28 Feb 2015, 21:36

There need to be option to stop sending troops if resources in the farming village less than xxx otherwise the bot is sending troops to a village where there is only 200 resources... Also it seems like it working slowly and not all the troops are send
Senpai
 
Posts: 3
Joined: 18 Oct 2014, 0:31

Re: Intelligent farming system

Postby BOB » 02 Mar 2015, 9:37

I found the solution

I removed the reports because I had a lot of them

bot read it slowly and not send attacks
BOB
 
Posts: 6
Joined: 30 Jan 2015, 9:50

Re: Intelligent farming system

Postby Misa » 05 Mar 2015, 21:46

Hello

I dont know why but on IFarmer i dont see any scout reports. In line i see Haul, % , Capacity but on Scouted always 0/0/0

I hope anyone can help me thx a lot.

Problem solved

best regards
Misa
 
Posts: 1
Joined: 05 Mar 2015, 21:43

Re: Intelligent farming system

Postby jonas » 08 Mar 2015, 11:55

When would you use iFarmer? None of my offensive citites would have anymore than 20 scouts in it making iFarmer useless.
For my def citites it would work, but in my def cities I don't have rams or catas.

So, please tell me, why would I use it when it's based on scoutreports?
jonas
 
Posts: 49
Joined: 11 Oct 2013, 13:23

Re: Intelligent farming system

Postby elkmino » 10 Mar 2015, 20:57

jonas wrote:When would you use iFarmer? None of my offensive citites would have anymore than 20 scouts in it making iFarmer useless.
For my def citites it would work, but in my def cities I don't have rams or catas.

So, please tell me, why would I use it when it's based on scoutreports?


I use it without scouts for micro-farming(usually it brings 300k/day with 500 attacks/day). I set minimal packages for a radius of max 15 and the IFarmer send the attacks. On my server scouts cannot see buildings level, but the IFarmer has an option to send destroy packages to villages where you lost some troops. (I also send a destroy package to every barbarian around once a day using the send army feature)
elkmino
 
Posts: 12
Joined: 03 Mar 2015, 13:49

PreviousNext

Return to News and Informations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron