Bot showing poor performance on account with multiple villag

Errors occurring during use the bot

Bot showing poor performance on account with multiple villag

Postby firehearth » 15 Mar 2017, 14:06

Hello, i use the bot on two accounts, one with account with 10~ villages, and another with 80+ villages, on the account with less villages the bot show good performance and send attacks with precision of 10~ ms, but on the account with more villages sometime it send attacks with more than 400ms of delay.
From what i could get, when it send attacks and its also doing tyme sync / attack detection, it send attacks with more delay.
I use the send accurately option, also enter place in 20000, i disabled everything except time sync / send attack / attack detection.
Also, i seen that when bot stats to do things (attack detection/send attack), 'system' process go to about 30-10% CPU usage.
I'm running Windows 8 on a Lenovo g400s, running just the bot / teamviewer (for remote control from smartphone).
Any tips on getting better perfomance?
firehearth
 
Posts: 5
Joined: 15 Jan 2017, 15:06

Re: Bot showing poor performance on account with multiple vi

Postby is23jon » 15 Mar 2017, 16:30

how much ram you have?
32 or 64 bit?
have youn tried both versions?
is23jon
 
Posts: 66
Joined: 26 Nov 2016, 18:48

Re: Bot showing poor performance on account with multiple vi

Postby firehearth » 15 Mar 2017, 17:13

is23jon wrote:how much ram you have?
32 or 64 bit?
have youn tried both versions?

I have 4GB RAM, Intel i3 3110M.
64bit, only tried this version of bot, as 32bit dont run on windows 64bit as far i know (tried one time and it didnt even open).
firehearth
 
Posts: 5
Joined: 15 Jan 2017, 15:06

Re: Bot showing poor performance on account with multiple vi

Postby is23jon » 21 Mar 2017, 15:38

in settings, how many browsers you have set up for your bot?
is23jon
 
Posts: 66
Joined: 26 Nov 2016, 18:48

Re: Bot showing poor performance on account with multiple vi

Postby firehearth » 26 Mar 2017, 17:50

is23jon wrote:in settings, how many browsers you have set up for your bot?


only one browser for each task, does it perform better with more browsers?
firehearth
 
Posts: 5
Joined: 15 Jan 2017, 15:06

Re: Bot showing poor performance on account with multiple vi

Postby is23jon » 30 Mar 2017, 11:46

my version was slow so

i donwloaded the latest x86 version
moved my userdata from the old, to the new folder
and now it's running smoothly and faster

can you try this?


(i have 1 browser for each task too)
is23jon
 
Posts: 66
Joined: 26 Nov 2016, 18:48

Re: Bot showing poor performance on account with multiple vi

Postby firehearth » 30 Mar 2017, 13:24

is your windows x64? how did you got the x86 version to work?
firehearth
 
Posts: 5
Joined: 15 Jan 2017, 15:06

Re: Bot showing poor performance on account with multiple vi

Postby is23jon » 12 Apr 2017, 13:51

firehearth wrote:is your windows x64? how did you got the x86 version to work?



all x86 apps are working on x64

i have x64 and running botx86
is23jon
 
Posts: 66
Joined: 26 Nov 2016, 18:48


Return to Application Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron