Problem farmienia

Masz problem? Opisz go dokładnie a my pomożemy go rozwiązać.

Problem farmienia

Postby Jan1 » 07 Jul 2014, 6:34

Witajcie,

Mam pewien problem. Mianowicie ustawiłem wszystko tak jak być powinno z wysyłaniem wojska na farmy jednak dzieje się coś dziwnego. Jeśli włączę bota na początku non stop wysyła te ataki i wszystko jest ok. Przychodzi noc, więc komputer zostawiam włączony, bot też i ku mojem zdziwieniu, widzę rano że nie sfarmili nic. Mało tego - wojska nawet nie ruszyły z wioski. Całe wojsko siedzi w wiosce. Co robić i czym to może być spowodowane?

Czekam na odpowiedzi i ewentualne sugestie.
Pozdrawiam
Jan1

Re: Problem farmienia

Postby hex4bot » 07 Jul 2014, 20:45

jedyne co mi do głowy przychodzi to czas wysłania wojska - interwały mogą być złe, za pierwszym razem wyśle, potem ustawi czas daleko w przyszłość, może Ilosć w wysyłaniu jest źle wpisana, proszę zrobić tak jak pokazuje na filmikach na youtube kanał hex4bot https://www.youtube.com/watch?v=wh3khTrTOvU

dodatkowo jakiś screen by się przydał, wtedy odrazu mogę więcej zobaczyc
contact email: Image
hex4bot
Administrator

Re: Problem farmienia

Postby Jan1 » 08 Jul 2014, 7:04

Spróbuję wieczorem wkleić screena (wkleić na forum czy wysłać na e-mail?). Sytaucja wygląda tak że jak widze po tym filmiku to mam albo starszą albo nowszą wersję bota. Ponadto próbowałem wysyłać wg tego jak jest na filmiku to wysyłało mi najpierw to 1 wioski w kolejności, potem do drugiej itd więc aby wysłało do 3 wiosek to musiałem nie kiedy 6h czekać bo naliczało sobie od nowa cały - pełny interwał w oczekiwaniu. Dlatego też każdą wioskę wpisywałem ręcznie i mam tego ze 150 sztuk wpisanych.

Po za tym sam się już zacząłemn gubić z tym interwałem. Dajmy na to tak: Jeśli wioska A ma odległość od wioski mojej np. 00:30:00 to interwał wychodzi 01:00:00 więc wychodzi na to że kolejny atak powinien wyjść dokładnie po 1h a tak się niestety nie dzieje. Próbowałem wszelkich możliwości, to wstawiałem losowy interwał, to ustawiałem opcje "wyślij dokładnie o czasie" i nic. Rano wstaje i widze ze wraca mi tylko mała grupka wojsk wysłanych ręcznie jeszcze przed snem. Można oszukać bota i jak nawet interwał wychodzi 1h to ustawić go na np 00:30:00 aby częsciej wysyłał w dane miejsce? Może to coś poprawić moją sytuację?

Już się gubię z tym bo nie mam kompletnie pomysłu jak to ustawić aby było ok.
Jan1

Return to Problemy