[REJECTED] - Rekrutacja wojska/budowla

Wasze propozycje nowych funkcjonalności lub dopracowania/zmian w już istniejących.

[REJECTED] - Rekrutacja wojska/budowla

Postby keczki » 27 Feb 2012, 15:29

mam takie pytanie,czy jest możliwość aby rozbudowa budynkow i rekturacja wojska był bardziej precyzyjna? Chodzi mi o to iż: np,gdy będą dostepne srodki na rekrutacje/budowanie bot automatycznie włacza rozbudowa/rekrutacje danego rodzaju budowli/wojska,np jak chce rozbudować ratusz,a nie mam dostepnych surowcow to gdy teraz mi sie zbliza do rozbudowy nie udaje sie wybudowac i znowu tam czekam iles czasu,tyle co podałem w interwale,a lepiej by było,gdyby bot sprawdził surowce i jeśli sa dostepne srodki na rozbudowe ratusz to rozbudowuje i tak po kolei co ma w kolejce i oczywiscie rozbudowuje to co jest podane w kolejce.

da sie rozumiec cos z tego co napisałem ;D?
keczki

Re: Rekrutacja wojska/budowla

Postby hex4bot » 27 Feb 2012, 17:22

bot wchodzi do ratusza, sprawdza surowce i jeśli nie ma to nie buduje, dopiero w chwili kiedy te surowce się pojawią to wybuduje,
tak samo jest z rekrutacją, wchodzi do budynku w którym jest rekrutacja i sprawdza czy można zrekrutować tyle jednostek, jeśli nie to nie rekrutuje
contact email: Image
hex4bot
Administrator

Postby Spidi » 28 Feb 2012, 5:17

Chyba chodziło mu o to żeby bot budował to co aktualnie można z dodanej listy, pomijając jej kolejność.
Spidi

Postby hex4bot » 15 Mar 2012, 9:35

budować to na co ma aktualnie surowce wydaje mi się trochę błędne w stosunku do kolejki budowy - zawsze można przewidzieć jak będą się zachowywały surowce(ile ich będzie). Pozatym np: mamy do budowy tartak i mur - logiczne też jest że nie chcemy budować muru, gdy np tartak będzie droższy o np 30 jednostek drewna - to lepiej poczekać na te 30 drewna i wybudować tartak - takie jest moje zdanie
contact email: Image
hex4bot
Administrator

Return to Propozycje