[REJECTED]- Bot offline

Wasze propozycje nowych funkcjonalności lub dopracowania/zmian w już istniejących.

[REJECTED]- Bot offline

Postby zeneg » 07 Feb 2012, 19:41

Moim pomysłem byłoby wprowadzenie,żeby w zaprogramowaniu bota np.rozbudować ratusz do lv19 i żeby rozbudował jeżeli nie jesteśmy online
zeneg

Re: offine

Postby hex4bot » 08 Feb 2012, 12:45

niestety taka opcja nie jest możliwa, gdyż jeśli będziemy offline bot nie będzie wstanie "kliknąć w link"

mogę pomyśleć nad botem, któremu wklepiemy wszystko na stronie co ma zrobić i wtedy będzie za nas to wykonywał, ale tutaj musielibyśmy podać login i hasło do gry. I wtedy u mnie na serwerze działałby serwis który wykonywałby te czynności. Gdyby taki serwis był dostępny to nie musielibyśmy pobierać bota i odpalać go u nas na komputerze, tylko wejść na stronkę, zalogować się do serwisu, ustawić zadania, a reszta działa by się już sama dalej.

Niestety teraz nie mam czasu, a chciałbym dopisać(wysyłanie wojska) i poprawić parę funkcjonalności, wystabilizować bota, dodać inne języki.
Dopiero wtedy nad tym pomyślę.
contact email: Image
hex4bot
Administrator

Re: offine

Postby eLZet » 10 Feb 2012, 15:09

To był by dobry pomysł, ale projekt bota który jest w tej chwili powinien być nadal kontynuowany ;]
"Wczesne dziewięćdziesiąte, początek Ero dorasta,
Pokocha deskorolkę, rap i klimat tego miasta,
Wtedy jego pasja dopiero się rodzi,
Umie użyć flamastra bez niego z domu nie wychodzi
eLZet

Return to Propozycje